Welkom bij NatureMiracles

ln 3Welkom op de website van Nature Miracles. Nature Miracles is een assortiment bijzondere bolgewassen op pot van Gebr. Straathof. Op deze website kunt u ons asssortiment aan unieke bolgewassen zien. Tevens hebben wij er per soort bij gezet, wanneer de plantjes te koop zijn en wat u met deze plantjes kunt doen. Onze planten zijn te koop bij diverse tuincentra en bloemenwinkels in heel Europa.

Als u hierboven op het tabblad klikt, ziet u ons gehele bijzondere assortiment staan. Als u op een van de soorten klikt krijgt u de steeketiketten van de diverse leverbare kleuren te zien met de desbetreffende informatie. Wilt u meer informatie over ons bedrijf, klik dan op het tabblad: Wie zijn we..

Vanaf 2018 zijn wij gestopt met het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en zijn we aan het kijken of een geheel biologische teelt van bol op pot haalbaar is. We werken al zo energie-zuinig mogelijk door oa gebruik te maken van ledverlichting, 100% groene stroom en het gas voor het verwarmen van de kas wordt met CO2 compensatie geleverd. Onze potten, trays en etiketten zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

kas-winterdag

FILM VAN ERANTHIS CILICICA: